MLS.org.ro
Release
Contul meu
+ Adauga oferta
Contul meu
+ Adauga alerta
+ Adauga oferta
MLS.org.ro
Release
Adauga oferta
Adauga alerta
Contul meu
 

Acord de inregistare

PREVEDERI GENERALE

La inregistrare, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia si documentele legate de acesta.

MLS.org.ro (MLS) este administrat de Asociatia Brokerilor Imobiliari (ABI).

MLS – Sistem de Listare Multipla are ca scop incurajarea colaborarii intre profesionistii din domeniul imobiliar.

 

UTILIZATORI

Trebuie sa fii agent imobilar (broker imobiliar) pentru a te inregistra si pentru a utiliza MLS. Inregistrarea persoanelor care nu activeaza in domeniul imobiliar este strict interzisa.

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul MLS.

Daca te inregistrezi trebuie sa respecti acest Acord pe toata perioada utilizarii. Daca nu esti de acord cu termenii acestui Acord, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite de MLS.

Ne rezervam dreptul de a modifica acest acord, dar vom trimite o notificare tuturor utilizatorilor. Continuarea utilizarii este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor. Recomandam citirea cu regularitate a acestui Acord pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

INREGISTRARE

Pentru a te inregistra si a avea acces la MLS trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date obligatorii. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

Toate informatiile cu caracter personal (numele, telefonul, adresa de email, IP etc.), precum si toate setarile facute de tine in contul tau vor fi folosite doar de catre MLS. Datele tale sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga. Tu alegi ce fel de date sunt publice pe site. Este posibil ca datele date sa fie folosite pentru comunicarea ta cu ceilalti membri, dar este alegerea ta.

 

DOCUMENTE

Dupa inregistrare, fiecare utilizator devine membru MLS si este obligat sa parcurga, sa-si insuseasca si sa respecte toate documentele Serviciului:

 

 

In contul de membru se regasesc si alte formulare utile in procesul de colaborare intre brokeri.

 

NUMARUL DE TELEFON SI PAROLA

In formularul de inregistrare ti se va cere sa introduci numele, numarul tau personal de telefon mobil si adresa de email personala. Dupa inregistrare, vei putea sa-ti parametrezi si alte informatii legate de contul tau, cum ar fi numarul de telefon public care sa apara in oferte, adresa publica de email si numele Agentiei.

Iti poti anula contul oricand si din orice motiv folosind functia "sterge cont". Vom pastra o perioada rezonabila de timp istoricul contului tau din motive statistice. La randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand, din motive bine intemeiate si cu un avertisment prealabil.

Contul tau este personalizat si securizat prin parola. Parola o alegi singur si ai oricand posibiliatea sa o schimbi.

Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi altei persoane accesul la MLS prin contul tau.

Fiecare utilizator va avea un singur cont. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul la MLS.

Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate in MLS prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.

 

LISTAREA UNEI OFERTE IMOBILIARE

Listarea unei oferte imobiliare in MLS, se face semi-automat din aproape orice sursa de profil sau prin intermediul unei aplicatii CRM. Listare ofertelor este 100% gratuita.

Toate ofertele publicate sunt verificate. Principala conditie de publicare este colaborarea cu ceilalti utilizatori MLS. Conditiile specifice de publicare si colaborare sunt reglementate in ACORDUL DE PUBLICARE MLS si in ACORDUL DE COLABORARE pe care le gasesti la tine in cont.

 

AVERTISMENT IMPORTANT

Ne rezervam dreptul de a ne selecta utilizatorii cu scopul de a asigura un climat de siguranta si respect reciproc si de a incuraja colaborarea intre agentii si brokerii imobiliari profesionisti.

 

CODUL ETIC

Conduita profesionala a membrilor MLS trebuie sa fie in concordanta cu etica europeana. Codul etic il gasesti la tine in cont.

LITIGII SI RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor litigii sau reclamatii toti utilizatorii se supun deciziilor Comisiei MLS din cadrul ABI.

MESAJE PUBLICITARE

Ne rezervam dreptul de a trimite mesaje promotionale din partea noastra si a partenerilor nostri.

Prin utilizarea acestui site, va exprimati acordul cu privire la faptul ca folosim cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.  Accepta