MLS.org.ro
Release
Contul meu
+ Adauga oferta
Contul meu
+ Adauga alerta
+ Adauga oferta
MLS.org.ro
Release
Adauga oferta
Adauga alerta
Contul meu
 

Cod etic

 

Agentii imobiliari au obligatia de a se asigura ca acestia si tot personalul colaborator este informat si adera la codul etic de mai jos si respecta normele si standardele profesionale de buna practica.

 

1.     Agentul imobiliar are obligatia de a nu refuza prestarea serviciilor profesionale echitabile unei persoane pe baze discriminatorii.

2.     Agentul imobiliar are obligatia de a proteja si promova interesele legitime ale clienților sai.

3.     Agentul imobiliar are obligatia de nu face presiuni pentru a primi sarcini sau pentru a finaliza tranzacții.

4.     Agentul imobiliar are obligatia de a se asigura ca nu sunt dezvaluite informatiile clientului, cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau daca dezvaluirea lor este esentiala tranzactiei.

5.     Agentul imobiliar are obligatia de a trata toate partile in mod echitabil, respectandu-le drepturile.

6.     Dupa caz, agentul imobiliar are obligatia de a recomanda parții care nu este reprezentata de un agent imobiliar, sa solicite consultanta independenta.

7.     Agentul imobiliar are obligatia de a se asigura ca onestitatea ii guverneaza toate acțiunile si interacțiunile de orice natura. Nu va accepta sarcini care ii depașesc cunoștințele, abilitațile si experiența si va examina minuțios detaliile cand strange informațiile necesare si pregatește informatiile privind bunul imobiliar. Nu va face declarații false, inșelatoare sau exagerate.

8.     Agentul imobiliar are obligatia de a avea un comportament integru in toate acțiunile si interacțiunile sale de orice natura. Agentul imobiliar are obligatia de a asigura transparenta in reprezentarea relațiilor de afaceri intre el si alte parți implicate si sa evite conflictul de interese.

9.     Agentul imobiliar are obligatia de a promova concurenta loiala.

10.  Agentul imobiliar are obligatia de a se asigura ca relațiile colegiale sunt guvernate de curtoazie si respect.

11.  Agentul imobiliar are obligatia de a evita conflictele cu colegii care ar putea aduce atingere intereselor clienților.

 

Prin utilizarea acestui site, va exprimati acordul cu privire la faptul ca folosim cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.  Accepta